West Coast Bikes

Shop

Kundlöften

Välkommen till Westcoast Bikes i Stora Höga. Vårt engagemang sträcker sig långt bortom bara att leverera cyklar.
Utforska våra kundlöften nedan och upptäck varför din cykelresa är vår högsta prioritet.

 

Hållbarhet – Vi säljer cyklar är byggda för att hålla länge. När du sedan behöver service tar våra certifierade mekaniker hand om dig och din cykel.

Kundservice med hjärtat – Har du frågor eller stöter på problem? Vi är här för dig, redo att fixa och svara på allt du behöver. Kontakta oss på det sätt du önskar; i butik, på mail, telefon eller på sociala medier.

Prova innan du köper – Prova cyklarna innan du bestämmer dig – vi vill att du ska hitta din perfekta match. Du kan antingen provcykla här hos oss eller “prova på riktigt” genom att hyra cykeln en dag. Om du bestämmer dig för att du vill köpa cykeln får du hyran som rabatt.

Cykelservice på hög nivå – Få din cykel servad av certifierade, engagerade mekaniker. Vi servar alla typer av cyklar och alla varumärken. Vi är specialister på service av bl.a. dämpare och elcyklar. Din cykel är i trygga händer hos oss.

Vi hittar cykeln för dig – Oavsett prisnivå eller ambiton, om du gillar att cykla i skogen, på landsväg eller pendlar så kan vi hjälpa dig hitta din drömcykel.

Trygg finansiering – Vi erbjuder förmånscykel, avbetalning eller direktbetalning med kort, kontant eller Swish.

Begagnade cyklar – Vi har ett exklusivt sortiment utav begagnade cyklar. Vid köp av en begagnad cykel av oss får ni alltid 1 månads garanti. Vi bjuder på den första servicen (exkl reservdelar) vid inlämnande i vår butik i Stora Höga.

 

Kontakta oss på info@westcoastbikes.se eller 0303-50437.

Läs vad våra kunder tycker:

Cykeluthyrning

Hyr en cykel av oss till ditt nästa äventyr! Välj att hämta ut cykeln i butiken eller hos vår partner Tjörnbro Arena.